Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos GarnAnnekset 

Generelle oplysninger

GarnAnnekset
Edithsvej 7
9800 Hjørring 
CVR nr.: 27605257
Telefon: 30131288
Email: Garnannekset@gmail.com

Priser

Hos GarnAnnekset er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

GarnAnnekset modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering og håndtering 

GarnAnnekset tilstræber at levere din bestilling indenfor 1-4 dage. 

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 39 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage.

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGFEJL, PRISÆNDRINGER.

Fortrydelsesret og returnering

Der gives 14 dages fuld returret, når du handler ved os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelsen af din pakke, uden at have givet besked til os. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Hvis du benytter fortydelsesretten, refundere vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, vi modtager varen retur. Vi tilbagefører pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved oprindelige transaktion, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde beløbet refunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til: 

GarnAnnekset
Edithsvej 7
9800 Hjørring

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Personoplysningerne registeres hos GarnAnnekset.dk  og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig, du har ret til at få dine oplysninger rette, samt at slette dem. 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du skrive til garnannekset@gmail.com. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Garnannekset@gmail.com